Kezdőlap

JELENLEG A HONLAP ÚJ ÁRAZÁS ALATT VAN.

MEGLEPETÉSKÉNT 2019-BEN ÁLTALÁNOSAN NEM EMELTÜNK ÁRAKAT, 

 

 

Liberty Trade rövid története:

A  LIBERTY TRADE, s.r.o.cég 2003-ban alakult a Liberty  városi kerékpárok gyártásával, értékesítésével. E mellett kerékpár alkatrészek Tufo, DT SWISS, R & B és egyéb márkák forgalmazását is elkezdtük.

,,Pár év tapasztalat után  és a sok megrendelés és kérés hogy gyártsunk MTB kerékpárokat is  2007-ben bejegyeztük a  MAYO márkanevet a Sport és KID kerékpárokra és még ugyanabban az évben vezettük be először MAYO kerékpárokat MTB és TREKKING  osztályba Sport és Tour kerékpárokat. A következő néhány évben a választék  kibővült  a HOBBY és a FIT osztályokkal  továbbá a magasabb szintű modellekkel is a  POWER, COMP és MAX. osztályokkal  A KID kerékpárokat először   2009-ben vezettük be és most a kínálat teljes  KID kerékpárokban. Itt most megtalálható  a  12 ” -től  a 24″- ig több változat. Cégünkben  mindig tőlünk telhető legjobbat tesszük annak érdekében hogy mindig előre lépjünk a modern trendeket követve, így, mi vezettük be elsőként a 29 “ER kerékpárokat 2009-ben és elsőként 27,5″ modelleket 2013-ban Szlovákiában. Hazánkban , vezető vállalat  vagyunk az e-bike fejlesztés  és gyártás tekintetében. Ez a feladat  2009-ben kezdődött, és most ajánlatunkban megtalálható  széles választékban elektromos városi kerékpárok, továbbá a sport e-bike-ok első/ hátsó meghajtású motorokkal  és SHIMANO STEP rendszerrel.. Fő célunk  jó megjelenésű és kiváló összeszerelésű kerékpárokat ajánlani  minőségi alkatrészekből elfogadható áron minden ember  számára, függetlenül az életkortól, a fizikai állapot és a kerékpározási stílusától.”-mondta a Liberty Trade sro cég tulajdonosa.

A MAYO kerékpármárka egy feltörekvő szlovák céget takar akik igényesen kidolgozott, és verhetetlen áron kínált kerékpárjaikkal robbannak be a piacra. Profi kerékpárokat gyártanak mérsékelt árakon szinte minden stílusban, a minőségben viszont nincs kompromisszum. A Mayo kerékpárok után megfordulnak az utcán: szép dizájn és egyes modelleknél egyedi vázkialakítás gondoskodik a feltűnő megjelenésről. Ha megfizethető árú és igényes kerékpárt keresel, keresd a Mayo kerékpárokat a kerékpárüzletekben.

_______________________________________________________________________________________________

Mivel egyedi kerékpárokat is gyártanak, a szlovákiai Volkswagen 500 db, a DHL  futárszolgálat  több száz db , a MIKONA gumi köpeny gyártó és forgalmazó cég is 300 db egyedi festésű és felíratozású kerékpárt rendelt meg 2017-ben és 2018-ban tőlük,  valamint ők látják el és szervizelik a Szlovák posta dolgozóit elektromos kerékpárral, azt bizonyítva, hogy keresett és jó minőségű termékek. 

 

Kerékpáros Tesztnap 2018!!!!

Április 22-én a Mozgásvilág által szervezett Kamaraerdőn (Budapest. Kamaraerdei út 12) lévő tesztnapon mi is részt vettünk. Itt lehetőség van a kerékpárokon kívül az E-bike-okat is kipróbálni.

 

Kamaraerdei térkép


A Mayo kerékpárok népszerűsítése érdekében a Mozgásvilág.hu-val közösen megszervezett nyereményjátékunkban (amit 2017.06.19-én sorsoltunk ki) a Mayo 27,7″ XC Tour D kerékpárt, Bodnár Róbert miskolci lakos nyerte meg, amit Miskolcon a Bombastic kerékpár üzletben, szívélyes közreműködésükkel adtunk át. Gratulálunk a kerékpárhoz.IMG_20170712_115933